Valokuvaus

Syystarjous! Vähintään neljä kuvattavaa samassa paikassa = jokaiselle -50 e kuvauksesta! Normaalihinta 120 e, tarjoushinta 70 e sis. ALV. Kuvaushintaan sisältyy 20 minuutin kuvaus ja 10 kuvatiedostoa niin some- kuin printtikoossa. Sipoon alueella matkakuluitta, Helsinki/Vantaa/Järvenpää/Pornainen/Porvoo +20 e, Espoo/Tuusula/Mäntsälä/Askola + 30 e.

Vapaita aikoja esim. 30.9. sekä 3.10. iltapäivällä ja 4.10. aamupäivällä. Ota yhteyttä 050-5203598 (myös WA) ja sovi kuvauksesta!

Olen toiminut valokuvaajana 1990-luvun alusta lähtien ja teen edelleen myös valokuvausprojekteja. Olen kuvittanut lukuisia kirjoja, mm. Tuire Kaimion kolmen kirjan sarjaa Hevosen kanssa sekä Koirien käyttäytyminen ja Eläinnäyttelijöitä.

Myös ihmisten kuvaus on erityisalaani ja olen kuvittanut lukuisia kirjoja mm. joogasta, hyvinvoinnista, juoksuharrastuksesta ja ratsastuksesta.

Olen toimittanut kuvia niin kortteihin, kalentereihin kuin aikakauslehtiinkin. Minulla on satojen tuhansien kuvien arkisto josta löytyy monimuotoisia otoksia niin hevosista, koirista, kissoista, naudoista kuin norsuistakin.
Jos tarvitset ainutlaatuisia kuvia, ota yhteyttä! Säpo mitallberg@gmail.com ja puh 050-520 3598.

%d bloggaajaa tykkää tästä: