Minna

Olen ennen kaikkea hevosten kouluttaja, vaikka koulutan myös koiria, kissoja ja hieman nautojakin.

Motivaationi kouluttaa ihmisiä ymmärtämään enemmän eläinten kouluttamisesta on se, että ymmärsin itse verrattaen myöhään, miten paljon helpommalla sekä ihminen että eläin pääsevät, kun molemmilla on keinot ymmärtää toista. Olen harrastanut hevosia lapsesta asti ja opiskelen tälläkin hetkellä hevosalaa.

Eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suoritin ensimmäisten joukossa vuonna 2010. Koulutan pääosin hevosia ja kirjoitan hevosalan lehtiin. Luennoin Suomen Ratsastajainliiton Hevosen hyvinvointikiertueella v. 2015-16 ja olen erityisen kiinnostunut hevosen käyttäytymisestä, kouluratsastuksesta ja ongelmien ennaltaehkäisystä.

Asun Sipoossa, mutta pidän luentoja ja käytännön kursseja ympäri Suomen niin oppilaitoksissa kuin hevosharrastajillekin.

banner

2 Kommenttia

  1. Hei.
    Olin Kaipion tilalla pitämässäsi lastauskoulutuksessa ja ongelmana oli että hevonen jysähti ennen traikkua ja piti houkutella/pakottaa sisään. Kyseessä on 15-vuotias suokki jonka kanssa pitää päästä yksin valmennuksiin. Koulutuksessa treenasin lainahepalla.

    Aloitin harjoittelun vihdoin, kun olin tarpeeksi miettinyt mistä ongelma johtuu ja minulla oli hyvä hetki aloittaa. Menetelmiäsi hieman soveltaen lastaaminen kesti ensimmäisellä kerralla reilun viisi minuuttia. Viidennellä yrittämällä (kolmas harjoituskerta) hevonen käveli löysällä narulla perässäni suoraan autoon. Nyt ollaan siinä vaiheessa että suljen puomeja ja väliseiniä. Lastaan hevosta nyt lähes joka päivä ratsastuksen yhteydessä. Hevonen tulee tarhan portille norkoilemaan kun ajan kärryn lastauspaikalle. Se selvästi nauttii harjoituksista kun edessä on rauhaa, kehuja ja herkkuja.

    Haluan kiittää loistavasta opetuksesta ja siitä tunteesta, että minä ja hevonen luotamme toisiimme. Sen tunteen voittanutta ei ole. Ihanaa kesää!

    T.Suvi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s