Webinaarit

Kaikki webinaarit ovat hankittavissa verkkokaupastamme:
https://holvi.com/shop/sempatia

Peruswebinaarien hinta 14,90 e/webinaari (sis. ALV). Ammattilaiswebinaarien hinta 25 e (sis. ALV).

Jokaiseen webinaariin sisältyy 1-1½ tunnin luento. Luento on katsottavissa kuukauden ajan.

Kenelle?

Webinaarit sopivat hevosista kiinnostuneelle, aloittelijoista syväharrastajille ja ammattilaisille. Jos haluat tietää lisää hevosesta eläimenä, sen käyttäytymisestä, elekielestä, oppimisesta ja kouluttamisesta, tule mukaan!

Kuka?

Minna Tallberg on sipoolainen hevostenkouluttaja (eläintenkouluttajan ammattitutkinto, eläintenkouluttajan erikoisammattitutkinto tekeillä), kirjoittaja ja valokuvaaja, joka on työskennellyt eläintenkouluttajana 20 vuoden ajan. Tätä ennen hän toimi valokuvaajana ja toimittajana, erityisalana hevoset ja ratsastus. Minna on kasvattanut yhdeksän varsaa, luennoinut ja kurssittanut hevosihmisiä ympäri Suomen ja kirjoittanut hevosaiheisen tietokirjan Toimiva hevonen – näin onnistut, joka ilmestyi vuonna 2020 suomeksi ja vuonna 2021 ruotsiksi.

Miksi?

Mitä enemmän tiedät hevosesta, sitä helpompi elämä hevosen kanssa on. Moni ongelmatilanne liittyy paitsi oppimiseen, myös hevosen luontaiseen käyttäytymiseen, pelkoon tai kipuun. Kun opit tunnistamaan hevosen pienenkin jännittymisen ja muuttamaan hevosen käyttäytymistä kouluttamalla, saat nopeita ja pysyviä tuloksia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: