Tunnista hyvinvoiva hevonen

Haluatko sinäkin päästä katsomaan arkistojen kätköjä? Haluatko samalla oppia tunnistamaan, miltä hyvinvoiva hevonen näyttää työssä ja vapaalla ja millä tavalla hevosen luontaista käyttäytymistä huomioon ottamalla voit parantaa hevosen elämänlaatua?

Valitsen juuri videoita ja kuvia omista arkistoistani huomiselle koko päivän ”Hevosten käyttäytyminen ja hyvinvointi” -aiheiselle luennolle – tai ehkä oikeammin koulutukselle, vaikka se oppilaitoksen luokkahuoneessa tapahtuukin. Pääsen puhumaan samasta aiheesta myös 28.4.2017 Järvenpäässä Uusi Hevostalous -hankkeen seminaarissa: https://www.facebook.com/events/272552353165041/

Kuvissa ja videoissa näkyy kaikenlaisten hevosten ilmeitä ja eleitä. On koulutettuja ja kouluttamattomia hevosia, nuoria ja vanhoja, pelkääviä, pelottomia, jännittyneitä, rentoja, kipeitä, kivuttomia ja kaikkea siltä väliltä. Vain toissaviikon Equitana-messuilta on yli 4500 valokuvaa ja toistasataa videopätkää – ja tuossa määrässä on arkistostani vain häviävän pieni osa.

Tarkoitus on keskustella, oppia lisää ja yhdessä miettiä, miten hevostuntemustamme voisi parantaa. Mistä tunnistaa hyvin voivan hevosen ja mistä sellaisen, jonka hyvinvointia voisi olla parempi? Miltä näyttää jännittynyt hevonen ja mitä voimme asialle käytännössä tehdä, sillä hetkellä ja myöhemmin kouluttamisen keinoin?

Onko tilausta samankaltaiselle iltaluennolle (3 h, 20 e/hlö sis. ALV) pääkaupunkiseudulla tai muuallekin? Kommentoi alle ja lisää paikkakuntatoive! Luento toteutuu pääkaupunkiseudulla jos ilmoittautuneita on 10, muualle Suomeen jos ilmoittautuneita on 20.

Voit myös ottaa yhteyttä yksityisviestillä, puh. 050-520 3598 tai sähköpostilla mitallberg@gmail.com ja tilata luento suoraan minulta.

Ja kuka minä siis olen? Minna Tallberg, hevosvalokuvaaja ja -videokuvaaja josta tuli hevostenkouluttaja (eläintenkouluttajan AT). Minulla on satojentuhansien hevosvalokuvien arkisto ja videokuvaakin varmasti jo tuhansia tunteja. Kolmessa tunnissa ehdimme käydä läpi vain joitain kymmeniä esimerkkejä mutta yritän parhaani mukaan valita sellaisia, joilla on paljon kerrottavaa.Contact Sheet-1

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: