Nuorten hevosten koulutus

Koulutamme nuoria hevosiamme Sipoossa joka perjantai klo 10-13 ja joka toinen sunnuntai (parilliset viikot) klo 17-20 illalla. Huomaa: sunnuntain ajat muuttuvat 21.5. alkaen! Tavoitteena on myös pitää koulutuksia kesäkauden tiistaisin klo 17-20 jos kiinnostusta löytyy. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: mitallberg@gmail.com tai p. 050-520 3598.

Ohjelmassa on perusasioiden opettamista, varusteisiin ja ratsastajaan totuttamista, maastakäsin työskentelyä, juoksuttamisen alkeita ja apujen opettamista. Hevosia totutetaan myös ajoneuvoihin ja maastossa kulkemiseen.

Jokaiselle hevoselle räätälöidään oma yksilöllinen koulutuskokonaisuus mutta pääpiirteittäin seuraamme Tuire Kaimion Hevosen kanssa -kirjojen perusteita sekä Tuikun vuonna 2014-15 pitämän Ratsuhevosen koulutus -kurssin rakennetta.

Etenemme hevosen tahdissa ja keskitymme siihen, että hevosen luottamus lisääntyy ja siitä tulee innokkaasti ja rennosti työntekoon suhtautuva.

Jos olet kiinnostunut hevosista, olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Hinnat (sis. ALV 24%)

Tiistai, perjantai
30 e/krt, 5 kertaa 137,50, 10 kertaa 275
Sunnuntai
40 e/krt, 5 kertaa 187,50, 10 kertaa 375

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: