Kaunista!

On aivan mahtavaa, että kameroissa on niin hyvä puhelin nykyään! Eikun toisinpäin. Kerrankin puhelin oli taskussa kun tajusin mr. 3 v:n olevan väärällä puolella aitaa yhteensä kuuden hehtaarin laitumella. Sumu oli noussut eikä kolmannella lohkolla olevia hevosia näkynyt alussa lainkaan. Kutsuin niitä.

Alussa kuului vain vaimeaa töminää ja mahtava, jatkuva ”svisch-svisch-svisch”-ääni. Se ääni tulee kun pitkä ruoho taipuu hevosten laukatessa sen läpi. Sitten töminä voimistui ja voimistui ja lopuksi sumusta tuli näkyviin enemmän hevosia.

Hevosenomistajan tähtihetkiä. Ja vähän videokuvaajankin. Ja kyllä, hevosen elämässä on muutakin kuin laitumella laukkaamista, mutta on se yksi tärkeä osuus. Päästä nauttimaan liikkumisesta yhdessä toisten hevosten kanssa niin, että harja hulmuaa.

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: