Oma tallitilaisuus!

Pahoittelut pitkästä blogitauosta! Harvemmin menee yli kuukausi ilman päivityksiä. On ollut kaikenlaista, sadetta ennen kaikkea ja sitä ennen, sen aikana ja sen jälkeen remppaa. Oman Sipoon tilan hevoskoulutukset ovat nyt pimeys-ja-remonttitauolla kunnes valo jälleen pilkahtaa molemmissa. Teen kuitenkin hevostöitä muilla talleilla kuten ennenkin.

Viime sunnuntaina kävin Turussa pitämässä kurssia hevosen oppimisesta. Kolmen tunnin teorian jälkeen seurasi kolme tuntia käytännön juttuja maneesissa (onneksi, ulkona yllättäen satoi!) ja vuorossa oli sekä siedättämistä, vastaehdollistamista, liikkumisen vahvistamista että talutuskäytöksen hiomista. Huomenna on vuorossa tallitilaisuus, jolloin menen paikan päälle juttelemaan saman tallin porukan kanssa hevosten oppimisesta ja juuri heidän tallin hevosten asioista.

Tallitilaisuus on monesti hyvä tapa saada henkilökohtaisempaa neuvontaa ja ohjeita oman hevosen kanssa askarruttavissa asioissa. Aiheet ovat vaihdelleet heinäautomaatteihin siedättämisestä hevosen hakemiseen tarhasta, karsinan seiniä paukuttelevista hevosista siihen, miten maastoilusta tulisi turvallisempaa eli hevosten totuttamisesta esimerkiksi mopoihin.

Tyypillisesti tallitilaisuus pidetään paikan päällä ja osallistujia on ollut viidestä pariinkymmeneen. Teen tallitilaisuuksia tuntihinnalla 65 e/h (sis. ALV 24%) ja yleensä aikaa on kulunut 2-3 tuntia. Matkakulut tulevat lisäksi (Sipoon alueella tarjoan matkakulut!).
Ota yhteyttä ja tilaa oma tallitilaisuus p. 050-520 3598 (laita tekstari ellen pysty vastaamaan niin soitan takaisin) tai mitallberg@gmail.com (ellen vastaa, laita silloinkin tekstari niin saan kaivettua sähköpostisi roskapostikansiosta…)

IMG_8438

 

 

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: