Uutta vuotta kohti!

Iloista uutta vuotta kaikille! Istun täällä keittiön pöydän äärellä pilkkomassa omppuja ja porkkanoita kun pauke alkoi (kello on nyt viisi yli kuusi) ja uusin hevosistamme päätti sitten jäädä tyyneesti omaan makuuhalliosastoonsa lepäämään paukkeesta huolimatta. Eli vaikka moni hevonen haluaa nähdä, mitä tapahtuu ja hakeutuu aukealle paikalle, kaikki eivät…

Muistakaa, että stressitason laskuun menee monesti sen viisi päivää eli jos haluatte säästyä kummallisilta loikilta, anna hevoselle vapaa viikko tämän maailmansota-illan jälkeen. Älä ainakaan opeta sille mitään uutta sen ajan, ellet nyt varta vasten halua, että hevonen tekee saman stressaantuneessa mielentilassa loppuelämänsä!

Unohdin ehkä mainita, mutta tänä vuonna päätimme eläintenomistajina viettää uudenvuodenaattoa kaksi päivää etuajassa. Kilistelimme, söimme hyvin ja tänä iltana keskitymme siihen, että eläimillä on kaikki hyvin.

(Niin, pilkon omenoita ja porkkanoita siksi, että ajattelin käydä ripottelemassa niitä pitkin ja poikin hankeen tässä illan aikana. Ei niin, että hevoset oppisivat mitenkään pitämään paukkeesta sillä tavalla, mutta ei siitä haittaakaan ole.)

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: