Huomenta!

Uudenvuodenlupauksia tulossa. Omanapaisuusvaroitus. Tai nimesin ne vähän armollisemmin uudenvuodenajatuksiksi, jotta ei tuntuisi niin pahalta jos toiminkin jotenkin muuten. Laitan tänne vain yhden, koska nimeän tämän vuoden kärsivällisyyden vuodeksi.

1: Enemmän kärsivällisyyttä. Koskee elämässä kaikkea, töitäkin: erityisesti paperitöitä, pitkiä projekteja, sähköposteihin vastaamista. Minusta on mahtavaa pitää kursseja ja luentoja mutta niistä sopiminen on heikko kohtani. Muutama projekti roikkuu toteuttamattomana tai puolivälissä, keskityn viemään ne loppuun. Kärsivällisyyteen kuuluu myös yhden asian tekeminen kerrallaan.

Pyrin parantamaan tapani vuonna 2018 ja lupaan palkita itseäni viikottain siinä onnistuessani. Millä? Hevoslenkillä metsässä, koiralenkillä pellolla, kirjoittamalla jotain aivan muuta kuin työasioita. Kouluttamalla omia eläimiä, ne jäävät usein vähälle huomiolle. Venyttelemällä. Kuuntelemalla musiikkia. Puutarhassa puuhaamalla.

_MG_3006.jpgVauhdilla uuteen vuoteen!

 

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: