Syyskuun koulutuksia!

Muistan tosi harvoin tämän mutta yritän nyt päivittää muutamia ajoreittejäni, joille mahtuu lisää hevos- tai ihmisoppilaita! Sähköposti mitallberg@gmail.com tavoittaa, tekstari 050-520 3598 samoin ja hinnat alk. 45 e sis. ALV. 

To 13.9. klo 13.30 alkaen ajan Hamina – Kotka – Pyhtää – Loviisa – Porvoo. Mukaan mahtuu yksi tai kaksi koulutuskeikkaa (tai valokuvaus, tai videokuvaus)

Pe 14.9. klo 12 alkaen vapaita aikoja Espoo-Kirkkonummi -suunnalla.

Su 16.9. suuntana Tampere, yksi aika löytyy joko aamupäivällä tai viiden jälkeen. Sanokaa HEP jos haluatte järkätä illalla esim. klo 18-19.30 lyhytluennon sillä suunnalla, aihe voi olla vaikka lastaus, hevosen kipukäytös ja kipuilme, eläinlääkärin lemppariksi opettaminen, maastajumppaa hevoselle tai ruokapalkintojen käyttö ratsain (lisätietoa siitä alla). 

Huhuilen samalla kiinnostusta Ruokapalkinnot ratsastuksessa -lyhytluennolle ja käytännölle.

Kyselyitä on tullut ympäri Suomen ja aihe on todella lähellä sydäntäni! Eli jos haluat saada hevosesi osallistumaan ratsastukseen täysillä, ratsulle vaikka enemmän liikettä tai paremmat pysähdykset, muttet tiedä miten päästä alkuun ja välttää yleisimmät karikot, osallistu tälle!

Päivä tai ilta sisältää 1,5 h luento-osuuden ja käytäntöä 30 min/ratsukko. Koska olen varma, että tämän aiheen aika on n-y-t-nyt, syyskuussa varatuille Ruokapalkinnot ratsastuksessa -koulutuksille on erikoishinta: 15 e/katsoja ja 35 e/ratsastaja.

minna_tallberg
Kuvan otti Moa Mannerström.

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: