Den gick i tryck!

Den svenska versionen av boken, Motiverad häst – inlärning, beteende och kommunikation har gått i tryck i morse! Hurra! Det betyder också att förhandsbeställarna här i Finland kan vänta sina signerade ex inom några veckor. Tryckeriet skickar provtryck till mig först och efter det (och möjliga ändringar i tryckfilen, om jag hittar någon helt radikal groda) beställer vi. Ni vet inte hur lättad och glad jag känner mig nu! Boken går att beställa här i Finland i vår webbutik på https://holvi.com/shop/kuuranmaen/product/fa8b558fa9d7a066f24af536291f3fbd/

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: