Webinaarit kokeneille harrastajille ja ammattilaisille

Pidin viiden webinaarin sarjan hevosammattilaisille ja se sai hyvää palautetta, jatkoluennoistakin on jo sovittu. Jos olet kokenut hevosihminen, ammattilainen tai harrastaja, nämä webinaarit sopivat sinulle!

https://holvi.com/shop/sempatia/section/webinaarit-ammattilaisille/

1. Oppimisteorian perusteet ja niiden soveltaminen käytännössä hevosilla, mitä käyttäytymistä ylläpitää, hevosen kouluttaminen niin, että sen hyvinvointi paranee.

2: Hevosen rohkeammaksi kouluttaminen. Temperamenttierot, eri selviytymisstrategiat, pitkäkestoisen mielialan muuttaminen, rohkeammaksi kouluttaminen, oppimisen ja kasvuolosuhteiden vaikutus käyttäytymiseen.

3: Hevosen käyttäytymisen muuttaminen (järjestelmällinen siedättäminen, tunnetilan muuttaminen), mitä kaikkia taitoja kisahevonen tarvitsee lajitaidon lisäksi.

4: Ongelmakäytöksen korjaaminen (kivun tunnistaminen, onko kyse opitusta välttämiskäyttäytymiseltä vai onko ongelman perussyy yhä korjaamatta, millä tavalla voit opettaa tilalle uutta, miten kauan ja millä tavalla vahvistetaan korvaavaa käytöstä).

5: Positiivisen vahvisteen käyttö hevosten kanssa – miksi, milloin ja yleisimmät sudenkuopat. Voiko mistä vain liikkeestä tehdä hevosen lempiharjoitusta?

Tulossa olevat:

Perjantai 21.1.2022 klo 11-13: Yhdistellen! Positiivisen ja negatiivisen vahvisteen yhteiskäyttö, hyödyt ja mahdolliset sudenkuopat. Miksi joskus on parempi käyttää vain toista vahvistetta? Miten tiedät, onko hevosen kokemus se, mitä tavoittelet koulutuksessa? Vaikutteiden peittyminen, miten vaikutat hevosen kiihtymystasoon, ilon ja helpotuksen tunteet ja niiden vastakohdat. Miksi palkintojen lisääminen voi vaikuttaa hevosen käsitykseen paineestakin.

Perjantai 28.1.2022 klo 11-13: Traumatisoituneen hevosen kouluttaminen. Miten puretaan vahvoja pelkoja, ihmispelkoisen hevosen luottamuksen rakentaminen, aggressiivisesti puolustautuvien hevosten käytösterapia. Takapakit ja sammumispurkaukset. Starttinappulan käyttö siedättämisen apuna.

Perjantai 4.2.2022 klo 11-13: Positiivisen vahvisteen käyttö ratsastuksessa. Miten olet opettamatta hevosta pysähtymistä ehdottavaksi katkokävelijäksi? Palkinnon laatu ja suorituksen kesto ja vaativuus. Vaativien liikkeiden muokkaamista asteittain. Aktiivisuuden vahvistaminen palkinnoilla.

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: