Ilmainen luentotallenne katsottavissa

Pidin eilen ilmaisen 1½ tunnin luennon hevosten kouluttamisesta, nimi oli ”Hevosen käyttäytymisen muuttaminen kouluttamalla”. Luentotallenne on ilmaiseksi katsottavissa täällä: https://vimeo.com/665492898/62b2b1470d (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Luentoa seurasi parisataa ihmistä ja kiinnostus hevosten kouluttamiseen on selvästi kasvussa!

Seuraava luento on jo lauantaina ja silloin katsotaan hevosta eläimenä, sen käyttäytymistä, eleitä ja ilmeitä. Mitä hevosen normaaliin käyttäytymiseen kuuluu, millaiset olennaiset käyttäytymistarpeet sillä on ja miten voi lisätä hevosen mahdollisuuksia toteuttaa niitä. Miten hevosia kannattaa tutustuttaa toisiinsa ja millä tavalla lisätään mahdollisuuksia sille, että hevoset elävät sovussa. Millainen on vastasyntyneen varsan normaali käyttäytyminen ja miten varsaa kesytetään?

Ilmoittautua voi täällä: https://holvi.com/shop/sempatia/product/af7972d9a36a41c018aaa13b63ea800c/

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: