Hevonen eläimenä ja yksilönä -webinaari

VIHDOINKIN pääsen taas töihin! Koronatauko on ohi ja järjestän nyt siirtyneet webinaarit plus yhden ylimääräisen hyväntekeväisyyswebinaarin varsojen kesytyksestä ja koulutuksesta (katso tämän tekstin lopussa). Sitten uusia tulille ja käytännönkin koulutuksia! Joo, mulla on pikkuinen rebound-ilmiö kun en ole päässyt töihin.

Eli huomenna perjantaina 11.3. klo 18-20 on vuorossa Hevonen eläimenä ja yksilönä -webinaari! Sen voi hankkia täältä: https://holvi.com/shop/sempatia/product/6c1c123ab14839f51bf06b52d5305004/ tuttuun 14,90 euron hintaan (sis. ALV).

Kaikki hevoset ovat toistensa kaltaisia käyttäytymiseltään, mutta jokainen hevonen on myös oma ainutlaatuinen yksilönsä.

Miten synnynnäiset temperamenttierot, pitkän aikavälin muovaama persoonallisuus ja erilaiset selviytymisstrategiat vaikuttavat elämään hevosen kanssa?

Miten paljon hevosen kokemukset vaikuttavat ja kuinka pitkälle kouluttamisella voidaan muuttaa hevosta?

Mikä on opittu avuttomuus, entä passiivisuus, sulkeutuneisuus ja millä tavalla hevosta autetaan niistä pois?

Tähän luentoon kuuluu myös pieni osa hevosten liikkumisesta: Mikä on hevoseläimelle ominaisin tapa liikkua, millä tavalla sitä voi koulutuksella vahvistaa ja millainen liikunta tekee hyvää hevosen keholle ja mielelle?

Olen saanut myös mielenkiintoisia kysymyksiä aiheeseen liittyen ja vastaan niihin luennolla!

Luento n. 1½ h, keskustelua, kysymyksiä ja vastauksia noin ½ h. Luentotallenne on katsottavissa kuukauden. Keskustelua ei tallenneta.


Niin, se hyväntekeväisyyswebinaari! Aihe on varsan kesyttäminen ja kouluttaminen ja tapahtuma, jossa on lisätietoa, löytyy FB:stä https://www.facebook.com/events/530963488336165
Mukaan pääset tekemällä lahjoituksen (vapaavalintainen summa) täällä: https://lahjoita.punainenristi.fi/team/elaintenkouluttajien-ukrainaapu ja tämän jälkeen ilmoita nimi/nimimerkki, jolla lahjoitus on tehty sekä sähköpostiosoitteesi tänne: https://forms.gle/YMGDFpimf4ABf3uz6


Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: