Tervetuloa, joulukuu!

Marraskuun viimeistä päivää viedään, eikä tule yhtään ikävä. Säästän teidät nyt flunssaisuuteni yksityiskohdilta, mutta tämäniltainen webinaari Hevosen eleet, ilmeet ja tunteet niiden takana siirtyy pari viikkoa eteenpäin sillä ajatuksella, että voisin puhua pidempään kuin minuutti kerrallaan. Pahoittelen! Lähetän ilmoittautuneille, joita oli muuten todella mahtava määrä, vielä sähköpostia asiasta aamutallin jälkeen ja linkin toiseen luentooni, jotta on jotain kuunneltavaa.

Sillä aikaa muutama kuva ajateltavaksi:

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: