Joulukalenteri 1.

Tervetuloa Tallbergin joulukalenteriin! Aiheena tänään on hevostutkimukset. Yritän parhaani mukaan pysyä kärryillä uusista hevosten oppimista, kouluttamista ja käyttäytymistä koskevista tutkimustuloksista, ja niitä lukiessani törmään välillä myös näihin helmiin.

Ei hätää, kyseessä ei ole mistään hälyttävästä uudesta tutkimustuloksesta, vaan tästä: Ei ole hyväksi hevosten mahaalaukun terveydelle antaa niiden syödä rajattomasti syöntikypsiä mangoja. Otanta: viisi hevosta.

https://www.mdpi.com/2076-2615/12/22/3084

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: