Joulukalenteri 12

Tiesitkö, että tämä WordPressin blogieditori on ryhtynyt Facebookimaiseksi kyselijäksi? Siinä, missä FB kysyy aina samaa eli ”What’s on your mind, Minna?” niin tässä kysymys vaihtuu päivittäin. Tänään: ”Who do you envy?” eli ketä kadehdit?

Tällä hetkellä en ketään, en ole muutenkaan kateuteen taipuvainen ihminen. Enemmänkin arvostan tai ihailen jonkun ominaisuutta, kuten vaikka intoa harjoitella ja kehittyä jossain asiassa. Tai tunnistan sellaisen ”voi, kykenisinpä tuohon” -ohimenevän ajatuksen, mutten oikein usko, että siinä on kateutta. Ei ole pahantahtoinen tunne, enemmänkin sellainen haikea?

Uskon, että tunteiden kohdalla on olemassa myös synnynnäistä alttiutta sekä myös lapsuudessa

Niin, tunteista ajattelin puhua keskiviikkona, kun vihdoin pääsen puhumaan hevosen ilmeistä, eleistä ja tunteista niiden taustalla. Eli hevosen käyttäytymisestä. Linkki verkkokauppaan: https://holvi.com/shop/sempatia/product/c4e59ffa08a2f089d530256e2bed0a85/ – lupaan kaivaa taas kuva-arkistoja ja laittaa videoita kansioon katsottavaksi. Mikään täydellinen tieteellinen katsaus tämäkään webinaari ei ole, mutta perkaan tarkemmin muutamia hevosen ilmeisiin ja eleisiin keskittyvää tutkimusta ja sitä, mitä voimme päätellä hevosen todennäköisistä tunteista sen käyttäytymisen perusteella. Tervetuloa mukaan!Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: