Joulukalenteri 21

Kaksi yötä jouluun ja sen kunniaksi ilmainen 25 minuutin webinaari siitä, miten ruokapalkintojen käyttö kannattaa aloittaa hevosen kanssa. Jos sinulle tulee kysymyksiä mieleen tai on kommentoitavaa, käy vastaamassa yhden kysymyksen kyselyyni täällä: https://forms.gle/BDxAArhXdKmP3kFF8 – en kerää mitään tietoa vastaajista.

Webinaarissa käyn läpi syitä ruokapalkintojen käyttöön ja sitä, millä tavalla voi aloittaa niiden käytön mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti. Hevonen eläimenä, sen käyttäytyminen ja usein käyttötarkoituskin poikkeaa muista eläimistä, ja hevosen palkitseminen ruoalla siksi myös poikkeaa hieman muiden eläinten kouluttamisesta.

Jouluiloa! Tai jouluvalmisteluiloa! Edelleen hienoin lukemani jouluvalmisteluohje on se marttojen ”Siivoa komerot vain, jos aiot viettää joulun siellä.”

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: