Tulossa, tule mukaan!

Viikon päästä tiistaina eli 25.4. ja päivällä eli 11-12.30, koska moni hevosalan ihminen on iltatöissä: Terminologiatiistai ja keskustelua eettisestä hevostenkoulutuksesta!

Tuntuuko sinustakin, että nykyinen koulutuskeskustelu menee osittain ohi, kun termejä lentää ilmassa pingispallojen lailla? Haluaisitko keskustella avoimesti hevosten kouluttamisen nykysuuntauksista?

Mitä tarkoitetaan eettisellä kouluttamisella ja miten sitä voi toteuttaa hevosen käsittelyssä ja käytössä? Kuinka arvioida hevosen kokemusta esimerkiksi ratsastuksesta? Onko kaikki kouluttamismenetelmät yhtä hevosystävällisiä ja mistä hevosharrastaja voi tietää, millaisesta on kyse?

Mikä on totuttaminen ja mikä siedättäminen, primäärivahviste, ehdollinen vahviste, vastaehdollistaminen, yleistäminen, vahviste, heikenne, kriteeri, vahvistetiheys, ympäristöoppi, contrafreeloading, sheippaaminen, nappaaminen, latenssi, vahvisteaikataulu tai sammuttaminen?

Hinta: 14,90 sis. ALV.

Tallenne tulee ja on katsottavissa kuukauden.

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen nimettömänä. Katso linkistä: https://holvi.com/shop/sempatia/product/0903420d16069d4f61e026f789cf17f2/

Uusi kolmen lastauskoulutuswebinaarin sarja tulee myös! Webinaareja voi ostaa myös erikseen hiukan kalliimmalla hinnalla, mutta suosittelen todella lämpimästi kaikkiin kolmeen osallistumista. https://holvi.com/shop/sempatia/product/803de64ceecb6d919e4ce055efda30ee/

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: