Hei! Kirjoja tulossa!

Hei vaan ja anteeksi blogihiljaisuuteni, olen ollut aktiivisempi Facen ja Instan puolella viime aikoina. Nyt mainos, koska olen vihdoin ja viimein saanut valmiiksi oman Iisakinkirkkoni eli Toimiva lastaus -kirjan! Sivuja tuli sata, koko on sama 19×24 cm kuin Toimiva hevonen -kirjakin ja se on nyt myynnissä verkkokaupassamme: https://holvi.com/shop/kuuranmaen/section/kirjat/
Hinta on postitettuna 29,90 (sis. ALV) ja noudettuna meiltä, Hevoset-messuilta tai esimerkiksi luennoiltani 24,90 (sis. ALV).

Eikä tässä vielä kaikki, kuten mainoksessa sanottiin. Sain viimein aikaiseksi tilata uusintapainoksen Toimiva hevonen -kirjasta, josta on ilokseni tullut esimerkiksi oppilaitoksissa käytetty ja laajasti suositeltu. Senkin pitäisi tulla painosta 6.4. ja hinta on postitettuna 32,90 ja noudettuna 27,90 (juu ja sisältää ALV:n).

Toimivaa hevosta on saatavilla ruotsinkielisenä käännösversionakin nimellä Motiverad häst.

Siinäpä uutiseni, mitä sinulle kuuluu? Ai vitsi muuten, kerroin FB-päivityksessäni sekä ikävistä että hauskoista kuljetuskokemuksista ja tämä kansikuvahevonen Alma on yksi niistä hauskoista. Kun asuin vielä Espoossa hevosemme viettivät kesät Savossa, mahtavalla Natura-alue-laitumella. Ne siirtyivät sinne isolla hevosautolla. Otimme lastauksessa hevoset satunnaisjärjestyksessä autoon ja muut odottivat tarhassa, hevosia oli muistaakseni kuusi. Paitsi kun jäljellä oli kaksi hevosta, Alma ei enää odotellutkaan! Se hyppäsi portin yli ja laukkasi autoon kuin vanha tekijä. Hullu vanha tekijä… Nauratti ja naurattaa edelleen!

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Jätä kommentti