Lastauskurssi tallillasi 30.11.2013?

Onko sinulla lastausongelmahevonen, jolle toivot apua? Onko tallillasi jopa mahdollisesti toinen hevonen, jolle tekisi myös hyvää harjoitella lastausta? Etsimme Lastauskoulu 2:n käytännön harjoittelupäiväksi (kesto noin 3 h) 30.11.2013 sopivaa esimerkkihevosta tai -hevosia.

Olen aina pitänyt nurinkurisena ajatusta, jonka mukaan lastausongelmaista hevosta pitäisi tuoda johonkin koulutettavaksi – jokainen epäonnistunut lastausyritys tai väkisin suoritettu lastaus kun pahentaa ongelmaa entisestään. Kaikkea koulutusta ja etenkin vanhojen ongelmien korjaus kun on tehokkainta aloittaa siellä, missä hevonen on rauhallisin, eli käytännössä hevosen kotona. Siksi päätin tarjota tällaista mahdollisuutta muutamalle hevosenomistajalle lastauskoulu kakkosen yhteydessä.

Koulutustapa on taatusti hevosystävällinen, saat itse harjoitella hevosesi kanssa asiantuntevassa opastuksessa tai halutessasi voit antaa myös muiden kurssilaisten harjoitella hevosesi kanssa. Maksat itse vain käytännön harjoittelupaikasta.

Kurssin teorialuento pidetään Nurmijärvellä edellisiltana, joten ihanteellisesti käytännön harjoituspäivä pidettäisiin pääkaupunkiseudulla tai Nurmijärvi-Tuusula-Hyvinkää-Järvenpää-Sipoo ym. alueella. Muualtakin saa tarjota hevosta tai hevosia! Ota yhteyttä sähköpostitse m.tallberg@kolumbus.fi tai FB-sivujen kautta: https://www.facebook.com/hevostenkoulutus

Julkaissut Minna Tallberg

Hevostenkouluttaja ja valokuvaaja. Horse trainer and photographer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: